Streefbedrag behaald

Puppy Nikita heeft dringend een operatie nodig!

Opgehaald

1.773
101% bereikt van het totaalbedrag € 1.750
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

Update: het totale bedrag, zelfs iets meer, is inmiddels gedoneerd, fantastisch! Binnenkort kan Nikita geopereerd worden.

Wat een pech voor Nikita, een Amerikaanse Akita pup van 13 weken. Op haar nog hele jonge leeftijd staat haar een flinke operatie te wachten.

Alle pups hebben wel eens een “oeps ongelukje”. Bij binnenkomst in het asiel bleek echter direct dat Nikita haar plas echt niet kan ophouden. Uitgebreid onderzoek heeft uitgewezen dat ze een ectopische ureter heeft. Dat betekent dat de urinebuis, die normaal van de nier naar de blaas loopt, bij haar niet in de blaas uitkomt maar een stuk verder naar achteren. Daardoor heeft zij zelf geen controle over wanneer ze plast. Er is een operatie mogelijk waarbij de afvoer van de urinebuis weer in de blaas geplaatst wordt. Gelukkig zijn er dierenartsen die deze operatie uitvoeren en ervoor kunnen zorgen dat Nikita weer normaal kan plassen. Wanneer Nikita niet wordt geopereerd zal ze onvermijdelijk nierproblemen krijgen. Helaas, geen andere optie mogelijk dan opereren dus.

Zoals wel vaker met specialistenwerk hangt er aan deze operatie wel een flinke prijskaart. De kosten voor deze ingreep zijn heel erg hoog. Natuurlijk wordt Nikita geholpen, hoe dan ook! Maar het zou fantastisch zijn als we hier in de vorm van donaties hulp bij krijgen. Voor elke donatie zijn wij en Nikita je dankbaar. Na haar operatie heeft Nikita nog een heel liefdevol leven voor zich, ze verdient het!

Draag jij bij aan de kosten van de operatie van Nikita?