Donateurs bedankt!

07 september 2021 16:00

Dankzij jullie gulle donaties is het streefbedrag voor de operatie van Panda gehaald en dit betekent dat hij zo snel mogelijk geopereeerd kan worden. Heel erg bedankt!

Op dit moment verblijft Panda in een gastgezin, waar hij samenleeft met drie kinderen en drie andere honden. Panda is een lieve en makkelijke en ook wat aanhankelijke hond. Hij vindt het heerlijk om in gezelschap te zijn. Hij houdt erg van knuffelen. 

Op dit moment loopt hij wat moeilijk en gaat hij vooral niet te grote rondjes uit. Straks (na de operatie) zoeken we een nieuw thuis voor hem in een rustige omgeving. Dus alhoewel hij kinderen en andere honden erg leuk vindt om mee te spelen heeft hij veel rust en tijd nodig om zo goed mogelijk te herstellen. Ook heeft Panda een adres nodig waar zijn eigenaren thuis zijn, om hem te begeleiden tijdens zijn herstel, maar ook omdat hij nog niet goed alleen kan zijn. 

Heb je voor Panda het warme thuis waar hij alle liefde, tijd en zorg krijgt om na zijn operatie pijnvrij door het leven te gaan? Kijk dan snel op onze website voor meer informatie en het aanvraagformulier:

Lees meer