Operatie van Kira is geslaagd

30 september 2020 12:00

De knie van Kira is inmiddels geopereerd en het gaat gelukkig goed met haar! Ze is nu rustig aan herstellen, maar aan de benchrust zal Kira wel even moeten wennen...

Hierbij het berichtje van haar nieuwe eigenaren:

"Omdat er zoveel fijne mensen bijgedragen hebben, brengen we jullie natuurlijk ook graag op de hoogte. 22 september was een heel spannende dag voor ons, al had Kira dat zelf niet echt door. Ze heeft toen de operatie ondergaan die ze hard nodig had. De operatie zelf is gelukkig geslaagd! Niet alles is positief, want haar bot bleek erg broos te zijn geworden. Maar met (vooral nu) voorzichtigheid en wat geluk, hopen we dat ze hier geen problemen meer mee krijgt. En we hadden besloten dat Kira genoeg ongeluk heeft gehad, dus wij gaan ervan uit dat het goed komt en blijft gaan.
 
Kira is een echte doorzetter, dus ze kan gewoon alweer staan en kleine stukjes lopen. Aan ons om haar voor zichzelf te beschermen, want de eerste (vele) weken mag ze toch echt bijna niet lopen en heeft ze vooral rust nodig. Gelukkig heeft ze die rust bij ons in huis wel gevonden. Verder krijgt ze natuurlijk extra veel aandacht en knuffels van ons. 
Op de foto's zie je Kira na de operatie weer lekker bij ons thuis, uitrusten.
 
Liefs van ons."