Streefbedrag behaald

Draag bij aan de operatie van Kira!

Opgehaald

1.094
109% bereikt van het totaalbedrag € 1.000
Afgesloten Je kunt niet meer doneren of in actie komen

18-8 Update: Wow! Het streefbedrag is al binnen. Heel erg bedankt iedereen, van ons, de gelukkige nieuwe verzorgers van lieve, gekke Kira en natuurlijk vooral bedankt namens Kira zelf. We zullen dit nooit vergeten en gaan met alle liefde voor haar zorgen! Doneren kan nog steeds natuurlijk, dit komt dan ten goede aan alle andere lieve dieren in Zuidwolde. Alle medewerkers en vrijwilligers daar doen echt geweldig werk, de dieren gaan voor alles.

Het verhaal van Kira:

Na twee jaar asiel verblijf in verschillende asielen is het eindelijk zover: Kira krijgt een liefdevol thuis! Fantastisch nieuws natuurlijk, echter Kira’s tegenspoed is nog niet helemaal over. Kira stond voordat haar nieuwe verzorgers in beeld kwamen ingepland voor een knieoperatie vanwege pijnlijke artrose in haar knie. Deze knieoperatie bezorgde ons veel zorgen.

Gelukkig dienden voor onze eerste zorg haar nieuwe verzorgers zich precies op het goede moment aan. Nu krijgt Kira na de operatie haar eigen liefdevolle verzorgers die 24/7 voor haar klaar staan. Omdat de herstel periode na een operatie zoals deze voor hond en mens heel intensief is, zijn wij hier ontzettend blij mee. Wetende dat één van onze grootste zorgen, goede nazorg, is verdwenen staan alleen de kosten een operatie nog in de weg. Zelfs met een goede korting van de dierenarts komen de kosten voor de knieoperatie uit op 1000 euro.

Natuurlijk gaan we ervoor zorgen dat Kira wordt geopereerd, hoe dan ook! Maar het zou fantastisch zijn als we hier in de vorm van donaties hulp bij krijgen. Voor elke donatie, hoe klein ook, zijn wij dankbaar. Kira verdient het!